This is me

Meet the team

Pieter

Zwemt drie keer in de week heel veel baantjes | Sugar addict: Pist suiker | Leest de helft van een zin en geeft eigen invulling aan de rest | Katerfilm: Beverly hills Cop 1, 2, 3

🎵Summertime ~ DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince

Ella

Oscar-addict | Haha.. zei ik dat nu hardop?!? | Katerontbijt: Oesters | Heeft iemand mijn sleutels - telefoon - portemonnee gezien?

🎵These streets ~ Paolo Nutini

Bram

Moet huilen bij Disneyfilms | kan er niet tegen als mijn veters gedraaid zitten | Guilty pleasure: Haring-tomatensaus met getoast wit brood/ Can(nes) heel hard om zich zelf lachen

🎵Hate it or love it ~ 50 cents

Vincent

Een gamer sinds '95 | Kan geen afscheid nemen van dvd collectie ook al stream ik alles wat ik kijk | Vrij autistisch als het aankomt op het matchen van kleuren in kleding die ik draag | Guilty pleasure: broodje frikadel speciaal

🎵Purple rain ~ Prince

Bo

Kan goed de verkeerde tekst zingen op nummers | Vindt baardjes sexy | Is over 10 jaar nog steeds hier aan het werk omdat ze geen ontslag wil nemen | Droomt bizarre dromen over het werk| Heeft altijd Labello bij zich

🎵Mr. Brightside ~ the killers

Dide

Ik ben iemand die plannen maakt voor morgen en ze morgen weer uitstelt naar overmorgen | Kan serieus veel eten | Sloddervos? Nee hoor ik ben creatief georganiseerd

🎵Beauty & the brains~ Nielson

Hidde

Wil eigenlijk filiaalmanager worden van de Jumbo | Als je het mij vraagt: Slangen zijn gewoon nare kronkelige slijmerige beesten en zullen we het ook maar niet hebben over wespen | Pro-Anti-Courgette-beweging | Film die ik kan blijven kijken: Babydriver

🎵Digital love - Daft punk

Sterre

Ik ga absoluut niet het huis uit zonder mascara | Heb een shop probleem | Mij kan je wel storen voor een avondje Mama Mia | Bijzonder goed in elektronica slopen

🎵Are you ganna be my girl - Jet.